Document

Door enorme drukte bij de verzendbedrijven kunnen bestellingen iets later aankomen dan verwacht.

over-ons

Super service

Drukwerk bestel je natuurlijk gewoon 24 uur per dag online bij SUPERDRUKKER. De prijzen zijn scherp en de mogelijkheden ongekend. Kun je op de website van SUPERDRUKKER niet direct vinden wat je zoekt? De ervaren grafimedia professionals staan voor je klaar en denken met je mee.

Super kwaliteit

Kwalitatief drukwerk begint bij een goed ontwerp en mocht je daar hulp bij nodig hebben beschikt SUPERDRUKKER over een studio met ervaren designers. Door middel van de eigen productielocatie waarborgen we een constante hoge kwaliteit.

Super snel

Heb je jouw drukwerk super snel nodig? Geen probleem. Kies voor de next-day levering en jouw drukwerk wordt de volgende werkdag op een locatie naar keuze geleverd. Gewoon super goed geregeld.

over-ons

Ons super team

Mark

Mark Vermijs

Director

Casper

Casper Mol

Project Manager IT

Tim

Tim den Dikken

Mediavormgever

Stefan

Stefan van Wanrooij

Developer

Melvin

Melvin Giebels

Junior Developer

Joyce

Joyce Smits

Project Manager

Vera

Vera Schoonenberg

Project Manager

Jeroen

Jeroen Klinge

Productie Manager

oud-prinsenkade

Hoe het allemaal begon

Al meer dan 100 jaar stroomt er inkt door de aderen van familie Vermijs. In 1907 opende Louis Vermijs de deuren van de drukkerij aan de haven van Breda. Nu is de moderne Brabantse ondernemer Mark Vermijs terug in Breda, precies tegenover het oude pand van zijn overgrootopa. Met de drukwerk- en promotiemateriaal webshop vindt hij, samen met het jonge, ervaren en gedreven team, de weg tussen het ambacht van toen en de wensen van nu.

prinsenkade

Anno nu

Papier en drukwerk negentiende-eeuw? Echt niet! In de huidige tijd waarin we een zee van online marketinguitingen over ons heen krijgen, schept offline marketing nog steeds een tastbare ervaring. SUPERDRUKKER creëert deze ervaringen en voegt meerwaarde toe door echt mee te denken met haar klanten.
De drukker van toen, nu en morgen